Lucrările de modernizare și reabilitare la Căminul Cultural din satul Rădășeni s-au încheiat înainte de termen

Lucrările de modernizare și reabilitare la Căminul Cultural din satul Rădășeni s-au încheiat înainte de termen

Lucrările de modernizare și reabilitare la Căminul Cultural din satul Rădășeni s-au încheiat înainte de termen

Un obiectiv important al comunei este reabilitat în totalitate. Căminul Cultural din satul Rădășeni își schimbă complet aspectul după lucrările de modernizare, executate la exterior și interior, care s-au încheiat recent. Clădirea a intrat în reparații capitale în urmă cu 11 luni, fondurile de investiție fiind asigurate de Compania Națională de Investiții.

Proiectul, cu o valoare inițială de 1,7 milioane de lei, a fost finanțat prin Compania Națională de Investiții.

Lucrările de construcție au fost realizate de firma suceveană Dokido, acestea fiind încheiate cu o lună înainte de termenul stabilit în contract, data de 30 noiembrie 2016.

Practic și faptic, la sfârșitul lunii octombrie s-au încheiat lucrările de amenajare, iar la începutul lunii noiembrie a fost făcută recepția, la finalizarea proiectului, de către autoritățile locale ale comunei Rădășeni.

”Am încheiat, după aproape un an de muncă, lucrările la Căminul Cultural din satul Rădășeni. Obiectivul este adus la standardele actuale, complet renovat și modernizat. Îmi exprim bucuria că s-a reușit finalizarea înainte de termen.”, spune primarul Neculai Perju.”Vreau să mulțumesc constructorului pentru seriozitate și calitatea lucrărilor executate, dar și echipei care a contribuit la realizarea proiectului de reabilitare și modernizare. Țin să subliniez că urmează să demarăm alte proiecte importante de care comunitatea rădășeneană are nevoie.”

Căminul Cultural are o capacitate de 200 de locuri și este renovat în totalitate.

Clădirea dispune de încălzire centralizată, rețea electrică și termică modernă. Au fost înlocuite acoperișul, tâmplăria, geamurile, sistemul de iluminat. Sala de spectacole dispune de elemente de iluminat de ultimă generație, ccena și pardoseala sălii de spectacole fiind reabilitate în totalitate.

Duminică, 6 noiembrie, la ora 13, va avea loc sfințirea obiectivului de către un sobor de preoți.

Close